(+86)023-63506483

咨询热线

首页/Home >> 项目/Projects >>项目 >> 普勒茅斯.格鲁乌
详细内容

普勒茅斯.格鲁乌

Plymouth Grove Public Realm, Manchester

普勒茅斯 格鲁乌

项目性质:城市更新

工作方向:总体规划,建筑改造,景观改造

工程造价:私人融资计划 (PFI)--五千万英镑



       该地区位于英国曼彻斯特市中心东南方向。原本是一个逐渐衰败的社会性用房聚居区,在本项目中,除了对建筑物进行改造以外,PRP景观及城市设计小组为其制定了一个环境发展战略旨在全面提升地区的整体面貌以及恢复该地区的社会形象。

       经过数轮的场地调查及与当地居民的深入交谈,我们在该地区开辟了一条绿色走廊,不仅将这一社区与邻近的绿色公共空间进行有机的联系,而且从这一绿色走廊派生出来的高品质绿色空间也极大的提高了这一社区的整体景观面貌。绿色通廊以步行交通优先为根本原则,通过对一系列材料,例如更为细密的路面铺装材料的使用,以及通过植物和街道家具的安装来减少车辆对社区居民的干扰。

       城市设计小组在详实调查的基础之上制定了一套停车计划以此来限制汽车进入该地区的数量,进一步减小汽车的干扰。

       除此之外,我们根据场地的具体情况,设计了一系列的袖珍公园并配备了相关的娱乐设施供儿童及其他社区居民使用。


       In the Pathfinder PFI project for Plymouth Grove Estate inManchester PRP Landscape have produced a strategy for environmental improvements aimed at providing a new identity to a troublesome area, close to the city centre to compliment the regeneration of existing homes and new affordable homes.

       Central to the project is the Green Route; a tree lined route way, linking adjacent open spaces, and providing improved connectivity and sense of place to the former estate   layout. The Green Route gives pedestrians priority over vehicles through the sensitive use of various traffic calming measures, such as a change in surface materials and through the narrowing of the vehicular carriage way by the strategic location of trees and street furniture.

       A new parking layout provides an in-formality to parking provision.Fully equipped play areas and a kick about area provides activities for the children of the area, and a new `pocket’ park,Western Park and Village Green give green spaces for passive leisure activities.



技术支持: 遥阳科技 | 管理登录